La Comissió Europea desenvoluparà pròximament a Palma la seva campanya anual “Youth on the Move” (‘Joventut en moviment’). Aquest esdeveniment permet als joves (amb edats entre 15 i 30 anys) conèixer millor els programes de mobilitat al seu abast.

Durant tres dies (26, 27 i 28 de març), en un gran envelat instal·lat a la plaça d’Espanya de Palma, tindran lloc activitats participatives, tallers, conferències i debats (el programa dels quals adjuntam a aquest escrit), mentre una dotzena d’estands permetran donar a conèixer amb detall cadascun dels programes europeus i les xarxes que els sustenten.

Amb la finalitat que l’accés sigui molt assequible, els centres escolars d'Eivissa, Formentera i Menorca disposaran d'un servei de transport gratuït des del port de Palma fins a la carpa i a l'hotel, així com la tornada al port. En cas de pernoctar una nit a Mallorca, s'ha acordat un preu de 22€ per persona, en règim de mitja pensió, en un grup seleccionat d'hotels. El transport per vaixell, atès per la Companyia Balearia, tindrà una bonificació extraordinària del 50% (el procediment de reserva queda recollit a la carta adjunta). En el cas que sigui menor el nombre de persones que es desplacin, s’ha acordat amb els mitjans de transport públics (autobús urbà i interurbà, metro i tren, així com la abans citada naviliera), la gratuïtat de la tornada, amb la presentació a les taquilles del bitllet d’anada i un bo que se’ls lliurarà en entrar al recinte.

En els següents enlllaços podeu veure documents relacionats amb la campanya "Youth on the Move":
- Carta del director gerent del Centre Balears Europa.
- Cartell de l'esdeveniment.
- Tríptic de l'esdeveniment.
- Cartell de la bonificació de transport tornada gratuït.

Servei de Gestió de Qualitat i Millora Contínua