Concessió de la Carta Universitària Erasmus al IES Joan Ramis i Ramis de Maó

erasmus

L'agència executiva d'educació, Audiovisual i Cultura de Brussel·les (Education, Audiovisual & Culture Executive Agency – EACEA) ha concedit al IES Joan Ramis i Ramis de Maó la Carta Universitària Erasmus Estesa (carta estàndard i enviament d'estudiants).

Això permetrà al nostre Institut participar, al menys fins al curs 2013/14, en aquest projecte europeu. Bàsicament permetrà als nostres alumnes del Cicle d'informàtica de Grau Superior fer pràctiques formatives a altres països europeus. Aquestes pràctiques els poden donar una experiència tant a nivell professional com personal d'un valor incalculable.

Els objectius que es volen assolir amb aquest la carta Erasmus university charter (standard charter and student placements) son els següents:

  • Experiències pràctiques a l'estranger per estudiants i professors, com es fa a les universitats.

  • Rebre visites d'estudiants i professors estrangers per que tenguin una experiència pràctica a la nostra illa i també estiguin en contacte amb els nostres alumnes.

  • Millorar els coneixements lingüístics de professors i alumnes

  • Participar en projectes Erasmus multilaterals i desenvolupar cooperacions amb altres institucions


Participar en aquest tipus de projectes augmentarà la qualitat de la formació que donem als alumnes que vulguin participar

Per a més informació, podeu adreçar-vos al blog dels projectes internacionals (enllaç català, enllaç anglès)