Benvolguts amics,
 
Aprofitant la visita d'un equip d'investigació de la Universitat de Barcelona hem organitzat una sessió extraordinària dels seminaris científics Diàlegs davall s'aigua.
 
Serà el dimarts, 12 de juny, a les 20.30 h, a la Sala d'actes de l'Institut Menorquí d'Estudis (Camí des Castell, 28. Maó)
 
Cascades tròfiques: del com i el perquè de les relacions entre algues, bogamarins i peixos.
A càrrec del Dr. Bernat Hereu, professor del Departament d'Ecologia de la Universitat de Barcelona
 
 
Presentació del conferenciant: va iniciar la seva carrera científica vinculat al seguiment biològic de les Illes Medes, on va desenvolupar la seva tesi sobre les relacions tròfiques entre peixos, bogamarins i algues. Actualment la seva recerca està centrada en tres eixos principals: 1) Monitorització i seguiment a llarg termini de Reserves Marines, 2) l'estudi de la dinàmica i el funcionament de comunitats d'algues des d'un punt de vista de la conservació, i 3) utilització de tècniques de radiotracking amb l'objectiu d'entendre la movilitat d'espècies d'interès tant econòmic com ecològic en l'àmbit de les Reserves Marines, com és el cas de llagostes i peixos. Ha participat i continua actiu en nombrosos projectes de recerca nacionals i internacionals, i també en diversos estudis en l'entorn de Menorca.
 
Esperam que sigui del vostre interès i comptam amb la vostra assistència. Moltes gràcies per la vostra atenció.
 
Salutacions,