MINI FORMACIÓ ALERTA ESCOLAR

MINI FORMACIÓ ALERTA ESCOLAR

Dimecres 15 vam fer una petita formació sobre Alerta Escolar, donat que tenim alguns alumnes en aquesta situació. La formació la va fer na Mariola, la nostra infermera de Consulta Jove, i en ella hi van participar de manera presencial una trentena de docents, i també alguns més ho van fer de manera telemàtica mitjançant meet. Va ser una formació senzilla però molt profitosa, en la qual vam aprendre com actuar davant casos de shock anafilàctic, de crisis diabètiques, i d'aturada cardiorespiratòria.

 

    

BEQUES DE CARÀCTER GENERAL PER ESTUDIANTS QUE CURSEN ESTUDIS POSTOBLIGATORIS NO UNIVERSITARIS

BEQUES DE CARÀCTER GENERAL PER ESTUDIANTS QUE CURSEN ESTUDIS POSTOBLIGATORIS NO UNIVERSITARIS

Els recordem la convocatòria de beques de caràcter general per estudiants que cursen estudis postobligatoris no universitaris (Batxillerat, Formació Professional,..) per el curs 2021-2022, convocades pel Ministeri d'Educació i Formació Professional.

El termini per sol·licitar-les finalitza el dia 30 de setembre de 2021.

Informació als següents enllaços:

https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas/fp-bachillerato-otros/tipos-de-becas.html

https://www.becaseducacion.gob.es/dudas/asi-de-facil.html

Les sol·licituds s'han d'emplenar a través de la seu electrònica del Ministeri:

http://www.educacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano/catalogo/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar/bachillerato/becas-generales-no-universitarias.html

Trobaran també les instruccions per sol·licitar la beca a la següent pàgina web de la nostra CCAA:

http://www.caib.es/sites/serveidecomunitateducativa/ca/instruccions_solalicitud_beca_estudis_postobligatoris_no_universitaris/ 

Recordam la necessitat de destinar la subvenció a la finalitat per la qual es concedeix, per evitar el posterior reintegrament de l'ajuda (són causes de reintegrament causar baixa en el centre abans de final de curs, no assistir a un 80% o més de les hores lectives, llevat dispensa d'escolarització, no superar el 50% de les assignatures, crèdits o hores matriculades, ….)

Per a qualsevol aclariment es poden posar en contacte amb la Secció de Beques preferentment al correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o al telèfon 971 17 77 58.

PROCÉS D'ADMISSIÓ A FP BÀSICA I CICLES FORMATIUS SETEMBRE

PROCÉS D'ADMISSIÓ A FP BÀSICA I CICLES FORMATIUS

CALENDARI

PROCÉS TELEMÀTIC

El tràmit d’Admissió s’ha de fer telemàticament amb els següents mètodes d’autenticació:

  • Usuari Gestib (TUTORIAL)
  • Autenticació mitjançant Cl@ve (TUTORIAL) (Nota: És important fer el tràmit de sol·licitud d'accès cl@ve amb temps, ja que pot requerir de la recepció d'una notificació postal)
  • Cas de no poder fer servir cap d'aquest dos sistemes, es podrà fer el tràmit sense validar (anònimament). En aquest cas caldrà enviar al al centre el resguard i la documentació requerida en el propi resguard. Per això, podreu emprar l'adreça de correu electrònic: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
  • En els casos autentificats, en cas d’haver d’aportar documentació, també s’ha de fer a aquest correu electrònic.
  • Cas de tenir problemes amb els tràmits podeu contactar amb secretaria del centre mitjançant telèfon (971360133) o correu electrònic (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).
  • No es pot acudir al centre sense cita prèvia. Si tots els altres mitjans fallen, demaneu cita prèvia a secretaria mitjançant el mateix telèfon.

ACCÉS AL TRÀMIT TELEMÀTIC

Subcategories